Tampere Filharmonia

YLEISÖPÄIVÄ 1.12.

Tampere Filharmonian ja Tampere-talon yleisöpäivä ti 1.12. klo 9−15

Tiistaina 1.12. Tampere Filharmonia ja Tampere-talo kutsuvat yleisönsä, kaupunkilaiset ja satunnaiset ohikulkijat kylään. Lipputoimisto avaa ovensa klo 9 ja samalla alkaa orkesterin kevätkauden yksittäislippujen myynti.

Orkesterin arkeen voi kurkistaa avoimessa harjoituksessa klo 9.45 − n. klo 11.30. Tampere-talon aulaan kootaan orkesterin ”eläköityvien” soitinten näyttely. Tampere Filharmonia väkeä on aulassa kertomassa tulevasta ohjelmasta ja muutenkin tavattavissa.

Orkesteri ja Tampere-talo tarjoavat yleisölle elämysten lisäksi lippuetuja tuleviin konsertteihin sekä glögiä ja piparkakkuja!

Tervetuloa piipahtamaan!

Yleisöpäivä on osa Taiteen edistämispäivää, joksi Taiteen edistämiskeskus nimesi joulukuun 1. vuonna 2013. Vuonna 2015 päivän teemana on valo.

Yleisöpäivässä

klo 9−15