Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Lipunmyynnin aikataulu

Ma 3.12 Tervetuloa Tampere Filharmonian kevätkauden 2019 lippuostoksille!

Tampere Filharmonian yksittäislippujen, Kvartetto-sarjalippujen ja kamarimusiikkisarjalippujen myynti alkaa:
klo 8.00 Tampere-talon lipunmyynnissä ja osoitteessa www.lippu.fi
klo 10.00 Kulttuurimyymälä Aplodissa

Tampere-talon ovet avataan klo 7.30:
Aulassa ohjelmaa ja kahvitarjoilu asiakkaille
Tampere Filharmonian ja Pro Orchestran tuotteita edulliseen hintaan pukinkonttiin
Liikkuva kirjasto esittelee kirjaston musiikkipalveluita

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Tampere-talon lipunmyynnistä (puhelinpalvelu ma–pe 10–14 0600 94500, 2,00 € / min + pvm).

Vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuina ke 19.12. iltaan saakka. Kausikorttimyynti päättyy ma 7.1., mikäli paikkoja on jäljellä.

Lipun vaihto toiseen konserttiin

Tampere Filharmonian konserttilipun voi vaihtaa toiseen konserttiin, jos paikkoja on jäljellä. Lipun vaihtamisesta peritään 5 euron suuruinen maksu.

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

HUOM! Liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste (www.lippu.fi). Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!