Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Lipunmyynnin aikataulu

Syksyn 2018 kausikortit tulevat myyntiin torstaina 26.4. klo 9 Tampere-talossa, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuina tiistaihin 19.6. saakka. Kausikortit ovat myynnissä torstaihin 23.8. saakka, mikäli paikkoja on jäljellä.

Yksittäis- ja sarjalippujen myynti alkaa tiistaina 22.5. klo 8 Tampere-talossa, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Vietämme 22.5. klo 8–14 Filharmonia-päivää, jonka ohjelmasta tiedotetaan maalis-huhtikuun aikana.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Tampere-talon lipunmyynnistä (puhelinpalvelu ma–pe 10–14 0600 94500, 1,40 € / min + pvm).

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.