Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Lipunmyynnin aikataulu

Kevään 2019 kausikorttimyynti alkaa ma 19.11. klo 9. Vanhat paikat pidetään varattuina ti 19.12. iltaan saakka. Kausikorttimyynti päättyy ma 7.1., mikäli paikkoja on jäljellä. Kevään yksittäis- ja Kvartetto-lippujen sekä kamarimusiikkisarjalippujen myynti alkaa ma 3.12. klo 8.​

Syksyn 2018 kausikortit on myyty loppuun, mutta yksittäislippuja on edelleen jäljellä.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Tampere-talon lipunmyynnistä (puhelinpalvelu ma–pe 10–14 0600 94500, 1,40 € / min + pvm).

Lipun vaihto toiseen konserttiin

Tampere Filharmonian konserttilipun voi vaihtaa toiseen konserttiin, jos paikkoja on jäljellä. Lipun vaihtamisesta peritään 5 euron suuruinen maksu.

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

HUOM! Liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste (www.lippu.fi). Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!