Tampere Filharmonia
  • englanti
  • Suomi

Liput

Tampere Filharmonian konserttilippuja myydään Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippupiste lisää hintoihin palvelumaksun ja mahdollisen toimitusmaksun. Lue lisää myyntipaikoistamme Myyntipaikat-sivulta.

Yksittäisliput ja Faunien iltapäivä -kamarikonsertit

HintaryhmäYksittäisliputKamarikonserttien liput
Peruslippu28 €15 €
Eläkeläinen22 €8 €
Opiskelija, työtön tai varusmies15 €5 €
5–16-vuotiaat8 €5 €

Katso muiden konserttiemme ja sarjalippujemme hinnat täältä.

Lipunmyynnin aikataulu

Kevään 2020 kausikortit tulevat myyntiin maanantaina 18.11.2019 klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä, Lippupisteen toimipaikoissa ja osoitteessa lippu.fi. Kulttuurimyymälä Aplodissa myynti alkaa klo 10. Vanhat kausipaikat pidetään varattuina sunnuntaihin 15.12. saakka.

Kevään konserttien yksittäislipunmyynti alkaa maanantaina 2.12.2019. Lipunmyynnin alkamisesta ja aikataulusta ilmoitetaan lisää myöhemmin.

Loppuunvarattuihin konsertteihin vapautuvia paikkoja voi seurata Lippu.fi:stä tai tiedustella Lippu.fi:n puhelinpalvelusta (ma-la 9-21, su 10-18, puh. 0600 900 900 (2 €/min.+pvm).

Lipun vaihto toiseen konserttiin

Tampere Filharmonian konserttilipun voi vaihtaa toiseen konserttiin, jos paikkoja on jäljellä. Lipun vaihtamisesta peritään 5 euron suuruinen maksu.

Lippujen takaisinlunastus

Jos konsertti peruuntuu, asiakas saa lipun hinnan takaisin. Täyden palvelun myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä. R-kioskilta tai verkkokaupasta lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen (IBAN-muodossa) postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Hämeenpuisto 44
33200 Tampere

Huomaa, että liput voi palauttaa myös Tampere-talon lipunmyyntiin, vaikka ne olisi ostettu Lippu.fi:n kanavista.

Jokaisella tavalla toimitettaessa asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta ei palvelumaksua, verkkokauppamaksua, toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lipunmyynnin viralliset kanavat

Tampere Filharmonian konserttien lippuja myyvät virallisesti vain Tampere-talon lipunmyynti, Kulttuurimyymälä Aplodi sekä Lippupiste. Tampere Filharmonia ja sen lipunmyyntiä hoitavat tahot eivät vastaa muiden kanavien kautta ostettujen lippujen oikeellisuudesta, eivätkä niihin päde palautus- tai vaihto-oikeudet. Hankithan lippusi siis vain virallisia lipunmyyntikanavia pitkin!