Tampere Filharmonia

Syksy 2019 kouluille ja päiväkodeille

Tampere Filharmonia järjestää vuosittain useita maksuttomia konsertteja ja harjoitusvierailuita koululaisryhmille. Koululaiskonsertit tarjotaan ensisijaisesti tamperelaisluokille. Vierailu Filharmonian arkeen -harjoitusvierailut ovat avoimia kaikille Pirkanmaan ryhmille päiväkotilaisista opiskelijoihin. Koululaiskonsertteihin kuuluu valmistelumateriaali tai ennakkoinfo.

Tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia ja ne järjestetään Tampere-talossa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu vain Tampere Filharmonian nettisivujen e-lomakkeilla, ja kullekin vierailulle ja konsertille on oma lomakkeensa. Mukaan tapahtumiin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Konsertit ja vierailut tulevat yleensä nopeasti täyteen, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Vierailuille Filharmonian arkeen etusijalla ovat ryhmät, joille ei kaudella tarjota omaa konserttia. Koululaiskonserteissa etusijalla ovat tamperelaiset koululaisryhmät. Ilmoitathan ryhmäsi kaudella vain yhteen vierailuun. Mikäli ette mahdu kyseiselle vierailulle ja jollakin toisella vierailulla on tilaa, ehdotamme korvaavaa vierailupäivää. Tiedotamme ilmoittautumislomakkeessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen, onko ryhmänne mahtunut vierailulle mukaan.

Vierailut Filharmonian arkeen

Harjoitusvierailut Pirkanmaan päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmille syksyllä 2019 järjestetään klo 9.40 – noin klo 10.30 Tampere-talossa. Vierailulla kuullaan lyhyt esittely ja tulevan konsertin ohjelmistoa kapellimestarin valinnan mukaan orkesterin harjoituksessa. Mukaan vierailulle otetaan ensisijaisesti ikäryhmiä, joille ei kaudella järjestetä omaa konserttia.

Ke 28.8. vierailu on jo täynnä!
To 12.9. vierailu on jo täynnä!
Pe 15.11. vierailu on jo täynnä!
To 12.12. vierailu on jo täynnä!

Koululaiskonsertit

ROMEO JA JULIA TAMPEREEN 6. LUOKILLE
Ke 18.9. Klo 10 Tampere-talon Iso sali
Prokofjev: Osia baletista Romeo ja Julia
Ilmoittautuminen on päättynyt.

“ŠEHERAZADE” -TUHANNEN JA YHDEN YÖN TARINOITA TAMPEREEN 4. LUOKKALAISILLE
To 3.10. klo 10 Tampere-talon Iso sali
Rimski-Korsakov: Sinfoninen sarja “Šeherazade”
Ilmoittautuminen on päättynyt.

HILLA JA LIISI TAMPEREEN 1. JA 2. LUOKKALAISILLE SEKÄ ESKAREILLE

Ti 29.10. klo 12 Ilmoittautuminen on päättynyt.
ke 30.10. klo 10 Ilmoittautuminen on päättynyt.
Tampere-talon Iso sali
Kätkä-Piispanen-Kesälä: Hilla ja Liisi -musiikkisatu

Tilaa Tampere Filharmonian pienyhtye kouluunne

Tampere Filharmonian pienyhtyeet duoista salonkiorkesteriin tekevät myös vierailukonsertteja kouluissa. Koululle tulevan vierailukonsertin hinta määräytyy yhtyeen koon ja ohjelman mukaan. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä teille sopivan vierailun.

Tiedustelut

Kaikki tiedustelut koskien ilmaisia koululaisvierailuja ja konsertteja:
Tuula Musakka, tuula.musakka@tampere.fi, 050 3887144

Ryhmien lippuedut Tampere Filharmonian iltakonsertteihin

Koululais- ja opiskelijaryhmät pääsevät edullisesti normaalihintaisiin orkesterikonsertteihin, kun liput varataan ja lunastetaan ennakkoon ryhmänä Tampere-talon lipputoimistosta:

  • oppilas 7 €
  • valvova opettaja 0 €
  • muut ryhmän aikuiset 16 €.

Ryhmäalennus edellyttää valvovan opettajan läsnäoloa. Toiset huomioonottavasta konserttikäyttäytymisestä on syytä keskustella luokassa etukäteen.

Tiedustelut iltakonserttien lippuasioista:
Tampere-talon ryhmämyynti: (03) 2434501, klo 10−16, ryhmamyynti@tampere-talo.fi