Tampere Filharmonia

Lapset

Lapsille sopivat konsertit syyskaudella 2018

AMMUU!

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! esiintyy yhdessä Tampere Filharmonian kanssa lokakuun lopussa ti 30.10. klo 18 Tampere-talon Isossa salissa. Tarjolla on lastenmusiikkia tuorein, svengaavin sovituksin. Konsertin johtaa kapellimestari Mikk Murdvee. Ikäsuositus vähintään 2 vuotta.
Lue lisää ja osta liput

Hannu ja Kerttu

Orkesterin syyskauden päättää saksalainen koko perheen satuooppera Hannu ja Kerttu vuodelta 1893, 14.12. klo 19 Tampere-talon Isossa salissa. Se perustuu Grimmin veljesten perinteiseen tarinaan piparkakkutaloon eksyvistä sisaruksista. Ooppera sai kantaesityksensä joulukuussa, ja vähitellen tapa vakiintui; Hannua ja Kerttua esitetään 2010-luvullakin usein juuri jouluisin. Ikäsuositus vähintään 5 vuotta.
Engelbert Humperdinck (1854–1921): Hannu ja Kerttu, Tampere Filharmonia, Jonas Rannila, kapellimestari. Esiintyjät: Essi Luttinen, Juha Kotilainen, Kaisa Ranta, Linda Urbanski, Päivi Pylvänäinen ja Tampereen Oopperan lapsikuoro
Lue lisää ja osta liput

Lapsiparkki

Syyskaudella 2018 ja kevätkaudella 2019 kaikkien Tampere Filharmonian tuottamien Ison salin iltakonserttien yhteydessä järjestetään toiminnallinen, musiikkiteemainen lapsiparkki 3−12-vuotiaille. Lapsista huolehtivat kulttuuriosuuskunta Uulun ammattitaitoiset työpajaohjaajat ja lastenhoitajat. Lapsiparkin hinta on ennakkoon 6 € / lapsi ja konserttipäivänä 8 € / lapsi. Ennakkoliput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippupisteen myyntipisteissä sekä verkossa www.lippu.fi. Lippupiste perii palvelumaksun.

Osta liput

Vanhempi täyttää esitietolomakkeen, kun lapsi tuodaan hoitoon lapsiparkkiin. Lapsiparkissa ei tarjota ruokaa (mehua ja keksejä lukuun ottamatta), joten muistathan tuoda lapsesi hoitoon vatsa täynnä.

Syksyn 2018 lapsiparkkien teemat

29.8. Laura Laurila: Kuvataiteet
30.8. Petra Käppi: Musiikki
6.9. Laura Laurila: Kuvataiteet
14.9. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
21.9. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
28.9. Laura Laurila: Kuvataiteet
5.10. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
12.10. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
26.10. Laura Laurila: Kuvataiteet
9.11. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
10.11. Antti-Jussi Kortesoja: Sirkus
23.11. Laura Laurila: Kuvataiteet
30.11. Laura Laurila: Kuvataiteet
7.12. Laura Laurila: Kuvataiteet
14.12. Petra: Musiikki

Katso video: Kultuuriosuuskunta Uulun musiikkiteemaista lapsiparkkia vetävä Petra Käppi kertoo lapsiparkin toiminnasta.

Video: Linda Salo.

Musiikkiteemaisessa lapsiparkissa on myös sävelletty musiikkia yhdessä lasten kanssa. Kuuntele kappale ”Äidille”.