Tampere Filharmonia

pe 10.08.2018 klo 19:00

Puistokonsertti

Tampere-talo,

Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tampere Filharmonia palaa Sorsapuistoon!
Odotettu puistokonsertti perjantaina 10.8.2018

klo 15.00–17.30  S-Wings by DJ Juissi
Luvassa Tuttuja pop- ja rockhittejä svengaavina swingeinä ja jouhevina jazzversioina.

klo 17.30 The Dumb Stuff Band
Orkesterin muusikoiden ja heidän ystäviensä yhtye ilahduttaa puistokansaa funk & soul -klassikoita

klo 19.00 Rouvalin johtama Tampere Filharmonia & laulusolistit Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen

Laajennettu ravintola-alue palvelee klo 12–.

Tampere Filharmonia soittaa pitkään odotetun puistokonsertin ylikapellimestarinsa Santtu-Matias Rouvalin johdolla perjantaina 10.8. klo 19. Orkesterin kanssa lavalle nousevat tamperelaiset musikaalitähdet Petra Karjalainen ja Saska Pulkkinen. Ohjelmassa on muun muassa Tšaikovskin Romeo ja Julia -alkusoittofantasia, Musorgskin Yö autiolla vuorella sekä kappaleita Bernsteinin musikaalista West Side Story.

Ohjelmalla kunnioitetaan tamperelaista teatteriperinnettä: ”Tamperehan on teatterikaupunki, niin me orkesterin kanssa halutaan ottaa sellasta näkökulmaa tähän puistokonserttiin. Ja nyt on vielä Tampereen Teatterikesän 50-vuotisjuhla ja Bernsteinin 100-vuotisjuhla, siksikin tällainen ohjelma”, kertoo Rouvali.

Tampere Filharmonia lämppärinä soittaa orkesterin muusikoiden ja heidän ystäviensä yhtye, puistossa jo pariin otteeseen tavattu The Dumb Stuff Band, joka täyttää elokuisen iltapäivän funk- ja soul-klassikoilla. Tällä kertaa yhtyeen solisteina laulavat Leni Välimäki ja Juha Junttu.

”On hauskaa avata kausi puistossa, siellä on tähän asti ollut joka kerta tosi hyvä meininki, puisto on ollut täynnä jengiä ja se on ollu tosi hauskaa! Pitää vaan toivoa, että aurinko paistaa”, Rouvali kommentoi.

Konsertin toteuttavat yhteistyössä Tampere Filharmonia ja Tampere-talo.
Yhtenä konsertin päärahoittajista toimii Tampereen Sähkölaitos.

VAPAA PÄÄSY

 

 

Tulevia konsertteja